Unwind & Rest Sleep Routine Gift
Για όλους τους τύπους επιδερμίδας
Σετ δώρου προετοιμασίας για τον βραδινό ύπνο

Unwind & Rest Sleep Routine Gift

Για όλους τους τύπους επιδερμίδας
Σετ δώρου προετοιμασίας για τον βραδινό ύπνο
Περιγραφή

Χαρίστε το απόλυτο δώρο χαλάρωσης και προετοιμασίας πριν τον βραδινό ύπνο, το Unwind & Rest Sleep Routine Gift, με προϊόντα από τη bestselling σειρά μας, Wellness.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ρουτίνα προετοιμασίας* για τη βραδινή σας ξεκούραση σε 4 βήματα, με προϊόντα εμπλουτισμένα με οργανικό ελαιόλαδο που προμηθευόμαστε από την Ιταλία μέσω του προγράμματός μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Επιπλέον, στην Body Cream περιέχεται και βούτυρο καριτέ που προμηθευόμαστε από την Γκάνα μέσα από το πρόγραμμά μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια λεβάντας και βετιβέρ που αναδύουν ένα ευωδιαστό άρωμα με κατευναστική επίδραση, τα συγκεκριμένα προϊόντα μειώνουν την ένταση και προάγουν το αίσθημα ηρεμίας και χαλάρωσης.

Μάλιστα αυτή η ρουτίνα* 4 βημάτων προετοιμασίας για τον βραδινό ύπνο βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και είναι κλινικά ελεγμένη από το European Sleep Centre.

Το εορταστικό αυτό σετ αποτελεί υπέροχη μικρή έκπληξη πολυτέλειας για όσους αναζητούν χαλάρωση και αποφόρτιση από τη σωματική και πνευματική καταπόνηση.

*Έχει αποδειχθεί ότι η ρουτίνα ύπνου 4 βημάτων σας βοηθά να κοιμηθείτε πιο γρήγορα και να βελτιώσετε σημαντικά την ποιότητα του ύπνου σας. Δημιουργήστε αφρό και καθαρίστε την επιδερμίδα σας με το Hair & Body Wash. Στη συνέχεια, κάντε απαλό μασάζ με μια επαρκή ποσότητα από την Body Cream. Ψεκάστε με το Pillow Mist και απλώστε λίγο από το Essential Oil στην επιδερμίδα σας, στα σημεία παλμού.

  • Sleep Hair & Body Wash 200ml
  • Sleep Balmy Body Cream 200ml
  • Sleep Calming Pillow Mist 100ml
  • Sleep Essential Oil Blend 9ml

Αυτό το προϊόν είναι σε προσφορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δεν πραγματοποιούνται αλλαγές ή επιστροφές.

Συστατικά
Δείτε τη λίστα με τα συστατικά
Τιμή
€ 51,10 € 73,00
€ 51,10 / τεμάχιο
68348
Χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών:
€ 73,00
Σε απόθεμα
Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Πώς να το χρησιμοποιήσω

Για αναλυτικές οδηγίες χρήσης των προϊόντων του εκάστοτε δώρου, παρακαλούμε ανατρέξτε στη σελίδα του μεμονωμένου προϊόντος μέσα από το βασικό μενού.

Καμία Αξιολόγηση
Unwind & Rest Sleep Routine Gift
€ 51,10