Calming & Soothing Aloe Skincare Gift
Για την ξηρή, ευαίσθητη επιδερμίδα
Σετ δώρου για την περιποίηση της επιδερμίδας

Calming & Soothing Aloe Skincare Gift

Για την ξηρή, ευαίσθητη επιδερμίδα
Σετ δώρου για την περιποίηση της επιδερμίδας
Περιγραφή

Αν αυτή την εποχή υποφέρετε από ενοχλητική ξηρότητα με την επιδερμίδα σας να είναι πολύ ευαίσθητη, τότε χρειάζεστε λίγη παραπάνω φροντίδα και περιποίηση και το σετ δώρου Calming & Soothing Aloe Skincare Gift με προϊόντα εμπλουτισμένα με οργανική αλόη βέρα που προμηθευόμαστε από το Μεξικό μέσω του προγράμματός μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, είναι το ιδανικό.

Το εορταστικό αυτό σετ δώρου περιλαμβάνει προϊόντα που καθαρίζουν, καταπραΰνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα σας, ανακουφίζοντάς τη από τη δυσφορία και την ξηρότητα. Σε αυτό το σετ θα βρείτε τo Aloe Cream Cleanser, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη επιδερμίδα και έχει ήπια σύνθεση που την αφήνει καθαρή και απαλλαγμένη από την αίσθηση ξηρότητας μετά τον καθαρισμό. Επιπλέον, η Aloe Day Cream είναι ιδανική κρέμα που έχει σχεδιαστεί για να ανακουφίζει και να καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα, προσφέροντάς της 48ωρη ενυδάτωση. Τέλος, χαρίστε στην ξηρή, ευαίσθητη επιδερμίδα σας ένα δώρο που θα την αφήσει πιο ήρεμη, πιο απαλή και αισθητά ενυδατωμένη μέσα σε μόλις 15 λεπτά, εφαρμόζοντας τη μάσκα Aloe Sheet Mask, όταν νιώσετε την ανάγκη για επιπλέον φροντίδα.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό vegan σετ δώρου, ιδανικό για έκπληξη κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο των αγαπημένων σας προσώπων που είναι λάτρεις του skincare!

  • Aloe Cream Cleanser 125ml
  • Aloe Soothing Day Cream 50ml
  • Aloe Soothing Sheet Mask 18ml

Αυτό το προϊόν είναι σε προσφορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δεν πραγματοποιούνται αλλαγές ή επιστροφές.

Συστατικά
Δείτε τη λίστα με τα συστατικά
Τιμή
€ 21,70 € 31,00
€ 21,70 / τεμάχιο
68339
Χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών:
€ 31,00
Σε απόθεμα
Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Πώς να το χρησιμοποιήσω

Για αναλυτικές οδηγίες χρήσης των προϊόντων του εκάστοτε δώρου, παρακαλούμε ανατρέξτε στη σελίδα του μεμονωμένου προϊόντος μέσα από το βασικό μενού.

Καμία Αξιολόγηση
Calming & Soothing Aloe Skincare Gift
€ 21,70