Hug & Squeeze Hand Balm Crackers
Για την ξηρή επιδερμίδα
Σετ δώρου για την περιποίηση του σώματος

Hug & Squeeze Hand Balm Crackers

Για την ξηρή επιδερμίδα
Σετ δώρου για την περιποίηση του σώματος
Περιγραφή

Για τα φετινά Χριστούγεννα επιλέξτε το υπέροχο Hug & Squeeze Hand Balm Crackers, για τα πιο περιποιημένα και ενυδατωμένα χέρια!

Σε αυτό το ξεχωριστό σετ δώρου θα βρείτε πέντε ενυδατικά hand balms που βοηθούν στην προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας για 96 ώρες και με το καθένα από αυτά τα balms να είναι εμπλουτισμένο με διαφορετικό αποτελεσματικό συστατικό όπως βούτυρο καριτέ απο την Γκάνα, έλαιο σπόρων μάνγκο από την Ινδία, έλαιο σπόρων moringa από τη Ρουάντα και οργανικό γάλα αμυγδάλου από την Ισπανία- όλα προερχόμενα μέσα από το πρόγραμμά μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.

Αυτό το σετ δώρου περιλαμβάνει πέντε μοναδικά Hand Balms, το Almond Milk, το Avocado, το Shea, το Mango και το Moringa, που θα σας σαγηνεύσουν με τις φρουτώδεις, καρπώδεις ή κρεμώδεις αρωματικές νότες τους, χαρίζοντάς σας βαθιά ενυδάτωση. Είναι σχεδιασμένα σε ιδανικό μέγεθος για να χωράνε στην τσάντα ή τα συρτάρια σας, για να τα έχετε μαζί σας πάντα και παντού! Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα, κάντε απαλό μασάζ στα χέρια και τα νύχια σας και νιώστε άμεση ενυδάτωση και μεταξένια απαλότητα.

Τα μοναδικά αυτά Hand Balms, τυλιγμένα σε μία πρωτότυπη εορταστική συσκευασία “crackers”, αποτελούν ιδανική πρόταση για να τα προσφέρετε ως χριστουγεννιάτικο δώρο που σίγουρα θα φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα των αγαπημένων σας.

  • Almond Milk Hand Balm 30ml
  • Avocado Hand Balm 30ml
  • Shea Hand Balm 30ml
  • Mango Hand Balm 30ml
  • Moringa Hand Balm 30ml

Αυτό το προϊόν είναι σε προσφορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δεν πραγματοποιούνται αλλαγές ή επιστροφές.

Συστατικά
Δείτε τη λίστα με τα συστατικά
Τιμή
€ 21,00 € 30,00
€ 21,00 / τεμάχιο
68326
Χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών:
€ 30,00
Σε απόθεμα
Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Πώς να το χρησιμοποιήσω

Για αναλυτικές οδηγίες χρήσης των προϊόντων του εκάστοτε δώρου, παρακαλούμε ανατρέξτε στη σελίδα του μεμονωμένου προϊόντος μέσα από το βασικό μενού.

Καμία Αξιολόγηση
Hug & Squeeze Hand Balm Crackers
€ 21,00