Rich & Creamy Avocado Mini Gift
Για την ξηρή επιδερμίδα
Σετ δώρου για την περιποίηση του σώματος

Rich & Creamy Avocado Mini Gift

Για την ξηρή επιδερμίδα
Σετ δώρου για την περιποίηση του σώματος
Περιγραφή

Αυτά τα Χριστούγεννα προσφέρετε στην ξηρή, ευαίσθητη επιδερμίδα σας βαθιά ενυδάτωση και θρέψη με το δικό μας υπέροχο Rich & Creamy Avocado Essentials Gift set, με υπέροχες εκπλήξεις εμπλουτισμένες με έλαιο αβοκάντο από τη Νότια Αφρική. To Ηand Βalm και το Body Butter μας σε αυτό το σετ δώρου είναι επίσης εμπλουτισμένα με βούτυρο καριτέ που προμηθευόμαστε από την Γκάνα στο πλαίσιο του προγράμματός μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.

Απολαύστε τον πολυτελή απαλό αφρό που δημιουργεί το Shower Cream μας και στη συνέχεια χαρίστε στην ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα σας την απαραίτητη θρεπτική ενυδάτωση που έχει ανάγκη χρησιμοποιώντας το έντονα κρεμώδες Body Butter μας. Τέλος, περιποιηθείτε τα όμορφα χέρια και δάχτυλά σας με το ενυδατικό Hand Balm μας εφαρμόζοντας μια μικρή ποσότητα.

Αυτό το Χριστουγεννιάτικο σετ δώρου με τις εξαιρετικές μικρές εκπλήξεις αποτελεί ιδανικό stocking filler ή Secret Santa έκπληξη.

  • Avocado Shower Cream 60ml
  • Avocado Body Butter 50ml
  • Avocado Hand Balm 30ml

Αυτό το προϊόν είναι σε προσφορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δεν πραγματοποιούνται αλλαγές ή επιστροφές.

Συστατικά
Δείτε τη λίστα με τα συστατικά
Τιμή
€ 16,10 € 23,00
€ 16,10 / τεμάχιο
68250
Χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών:
€ 23,00
Σε απόθεμα

Πώς να το χρησιμοποιήσω

Για αναλυτικές οδηγίες χρήσης των προϊόντων του εκάστοτε δώρου, παρακαλούμε ανατρέξτε στη σελίδα του μεμονωμένου προϊόντος μέσα από το βασικό μενού.

Καμία Αξιολόγηση
Rich & Creamy Avocado Mini Gift
€ 16,10